Huawei Honor 9'un Yeni Rengi Ortaya Çıktı

Huawei Honor 9'un Yeni Rengi Ortaya Çıktı

Akıllı telefon piyasasında müthiş bir çıkış yapan Huawei yeni akıllı telefonu olacak olan Honor 9'un yeni rengi ortaya çıktı. Kısa süre önce Huawei Honor 9'un yakında birkaç yeni renk varyantı ile sunulacağını size söylemiştik. Bugün Huawei; Bird Blue olarak adlandırılan Honor 9 için yeni bir renk varyantı duyurdu. Honor 9'un bu yeni varyasyonu, vücuda parlak ve açık mavi bir renk katıyor ve taze ve zarif bir görünüm kazanıyor.
Bird Blue renk seçeneğinin ardından Huawei Honor 9'un Turuncu, Şeftali Kırmızısı ve Yeşil varyantlarının da geleceği söyleniyor.
Huawei Honor 9; 5.15 inç büyüklüğünde FHD ekrana, Kirin 960 yonga setine, 4GB / 6GB RAM'e ve 64GB / 128GB dahili depolama alanına sahip. Bu depolama alanı 256 GB'a kadar microSD ile genişletilebiliyor
Huawei Honor 9 kamera konusunda da çok iddialı. Telefon arka bölümünde 20 megapiksel+ 12 megapikselçözünrülüğünde geniş açılı kamera yer alıyor. Ön yüzeyinde ise 8 megapiksellik Selfie kamerası bulunuyor. 3.200 mAh kapasiteli bataryadan gücünü alan Honor 9, Android 7.0 Nougat sürümü ve EMUI 5.1 arayüzü ile geliyor.

Yorum Gönder

0 Yorumlar