iPhone 8'in Tasarımı Ortaya Çıktı

iPhone 8'in Tasarımı Ortaya Çıktı

Teknoloji dünyasını gözünü Eylül ayında düzenlenecek ve muhtemelen yılın son büyük etkinliği olacak olan Apple etkinliğine çevirmiş durumda. Apple bu etkinlikte; iPhone 7siPhone 7s Plus ve iPhone 8 modellerini sergileyecek. Teknoloji devinin, 10. yıla özel olarak gelecek iPhone 8 modeli etkinlikten aylar öncesinde resmi olarak ilk defa sızdırıldı.
Apple'ın, WWDC 17'de tanıttığı akıllı hoparlörü HomePod'un kodlarında iPhone 8 başta olmak üzere gelecek nesil iPhone'ların tasarımları ortaya çıktı. Resmi olarak sızan bu tasarım, bu zamana kadar gelen iPhone 8 sızıntıları ile örtüşüyor. HomePod sızıntısına göre; iPhone 8 ile komple ekran tasarımına bir geçiş yapılacak ve bu tasarım yeni iPhone modellerinde de kullanılacak. HomePod sızıntısı ile ayrıca; iPhone 8 ile yüz tanıma sisteminin de geleceği ortaya çıktı. 


Göz tanıma sistemini güvenli bulmayan Apple, "BKFaceDetect" Kit'i ile kullanıcıların biyometrik olarak yüzünü tanıyacak ve ekran kilidini açacak. Bu Kit'in geliştiriciler ile paylaşılacağı ve uygulamalarda da kullanılabileceği söyleniyor.

Yorum Gönder

2 Yorumlar

  1. Kızılötesi sensörlerle 3 boyutlu yüz tanıması yapacağı apple'ın homepods yazılımında ki bazı framework isimleri sayesinde kesinleşmiştir. Aynı yazılımda ki bir resme göre telefonun silüeti de kesinleşmiştir. Canavar geliyor ama Türkiye'de millet 36 ay taksit ile bile alamayacak orası kesin. Eğer 1000 usd gibi bir fiyattan gelirse 5500-6000 lirayı bulur.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok doğru ülkemize gelene kadar inanılmaz yükseliyo fiyatlar yinede kapış kapış gidiyo mazallah

      Sil
Emoji
(y)
:)
:(
hihi
:-)
:D
=D
:-d
;(
;-(
@-)
:P
:o
:>)
(o)
:p
(p)
:-s
(m)
8-)
:-t
:-b
b-(
:-#
=p~
x-)
(k)