Samsung Galaxy Tab Active 2 Geliyor

Samsung Galaxy Tab Active 2 Geliyor

Samsung, bugün yapmış olduğu açıklama ile birlikte dayanıklılığı ve sağlamlığıyla ön plana çıkan Galaxy Tab Active serisinin devamı için çalışmalarının başladığını duyurdu.
Bugün yapılan açıklama ile birlikte çalışmaların başlandığını duyuran Samsung, yeni dayanıklı Galaxy Tab Active 2 üzerinde titiz bir çalışma yürüttüğünü gün yüzüne çıkarttı.
Yeni Tab Active 2 ile önceki Active serilerinde olduğu gibi zorlu arazi ve askeri şartlara karşı oldukça dayanıklı olacak. Su geçirmezlik ve darbelere karşı dayanıklı bir tasarım anlayışı ile çıkacak olan Galaxy Tab Active 2'nin iki farklı varyantı olacak.

LTE + Wi-Fi ve desteği olacak olan Tab Active 2'nin bir de sadece Wi-Fi desteği bulunan versiyonu ile kullanıcıların huzuruna sunulacak yeni Tab Active 2 dikkatleri üzerine çekecek.
Latin Amerika ve Avrupa pazarında satışa sunulacak bu model, dağcılık veya benzeri aktivite yapan kullanıcılar güzel bir seçenek olacak. 
Henüz yeni Galaxy Tab Active 2 cihazlarının teknik donanımı ve özellikleri hakkında bir fikir sahibi değiliz. Ancak ilerleyen zaman içerisinde Samsung, bu yeni cihazları hakkında daha detaylı bilgileri kullanıcılar ile paylaşacaktır.

Yorum Gönder

0 Yorumlar