Galaxy S8+’ın Türkiye’de Satılacak Olan Versiyonu Benchmark’ta Görüldü

Galaxy S8+’ın Türkiye’de Satılacak Olan Versiyonu Benchmark’ta Görüldü

Galaxy S8 ile birlikte tanıtılacağı iddia edilen Galaxy S8+’ın uluslararası pazardaki satılacak versiyonu benchmark testinde göründü. Bilindiği üzere Samsung her yıl Galaxy S ailesinin hem Snapdragon hem de Exynos işlemcisine sahip versiyonlarını pazara sürüyor.

Snapdragon işlemcili versiyon Amerika pazarı için, Exyos işlemcili versiyon ise Türkiye’de dahil olmak üzere uluslararası pazarda kullanıcıların beğenisine sunuluyor. Şirketin 29 Mart’ta gerçekleştireceği etkinlik öncesinde Galaxy S8+’ın Exynos 8895 işlemcisini bünyesinde barındıran versiyonu gün ışığına çıktı. Popüler benchmark uygulamalarından Geekbench‘te ortaya çıkan telefonun tek çekirdek performansında 1.978 puan, çok çekirdek performansında ise 6.375 puan aldığı görülüyor. Snapdragon 835 işlemcili versiyonda bu puanların sırasıyla 1.929 ve 6.084 olduğunu belirtelim. Paylaşılan puanlara bakılırsa Exynos 8895 işlemcili versiyon Snapdragon 835 işlemcili versiyondan daha iyi performans sergileyecek. Ancak yine de bu farkın çok olmayacağını belirtmekte yarar var. Geçtiğimiz yıl satışa sunulan Galaxy S7 edge’in bu testte tek çekirdek performansında 1885, çok çekirdek performansında ise 5241 puan aldığını hatırlatalım.

Galaxy Note7’de olduğu gibi Galaxy S8’de de göz tarayıcısı özelliğinin yer alacağı dile getiriliyor. Ses konusunda daha kaliteli bir deneyim için AKG imzalı hoparlörün yer alacağı konuşulan telefonların IP68 sertifikasıyla suya ve toza karşı dayanıklı gövdeye sahip olması bekleniyor. Galaxy S8 ve Galaxy S8+’ın önümüzdeki ay dünya genelinde satışa sunulması bekleniyor. Bu arada Galaxy S8’in ilk posterine haberin devamındaki Twitter paylaşımından görebilirsiniz.

Yorum Gönder

0 Yorumlar