Touchwiz Tarih Oldu!

Touchwiz Tarih Oldu!

Samsung'un Android işletim sisteminin üzerine yerleştirdiği bir arayüz olan TouchWiz'de Android 7.0 Nougat'la birlikte önemli değişimler yaşanmaya başlayacak. Zira Güney Koreli dev bugün itibariyle Galaxy S7 ve Galaxy S7 edge için Android 7.0 Nougat bağlamında yeni bir beta yayınladı.

Bu en yeni güncelleme sessiz sedasız bir biçimde de olsa söz konusu kullanıcı arayüzünü yeniden tanımlayarak TouchWiz'in artık Samsung Experience adıyla anılmasını sağlıyor.

TouchWiz adı en son TouchWiz 4.0'le gelen Galaxy S2 için kullanılmıştı. Samsung, Galaxy S3'le birlikte sunduğu arayüze Nature UX adını verse de herkes TouchWiz adını kullanmaya devam etmişti. Firma son yıllarda bu kullanıcı arayüzünün nasıl anıldığıyla pek ilgilenmese de artık bu durum değişmeye başlıyor. Zira Samsung ciddi bir karar alarak bundan böyle arayüze Samsung Experience adını kalıcı bir şekilde vermek istiyor.

Galaxy S7 ve Galaxy S7 edge için gelen Android 7.0 Nougat'ın en son sürümünde kullanıcılar Ayarlar uygulamasındaki Yazılım Bilgisi bölümünde de Samsung Experience versiyon 8 ifadesini görebiliyorlar.

Yorum Gönder

0 Yorumlar