Kablosuz Airpods Satışı Nihayet Başladı

Kablosuz Airpods Satışı Nihayet Başladı

Günlerdir beklenen haber nihayet geldi. Apple kablosuz AirPods Amerika'da satışının başladığını duyurdu. Apple çıkışını ertelediği kablosuz kulaklığı sonunda satışa sundu!

Apple daha önce gecikeceğini açıklamıştı ancak kablosuz AirPods kulaklıklarını satışa çıkardığını duyurdu. Amerika mağazalarında satış fiyatı ise 159$. Apple daha önce sebebini açıklamamakla beraber kablosuz AirPods kulaklıkların teslimatlarının gecikeceğini açıklamıştı.

Önümüzdeki haftadan itibaren de ABD, Avustralya, Kanada, Çin, Fransa, Almanya, Hindistan, Meksika ve Japonya gibi ülkelerinde olduğu 100 ülkede raflardaki yerini alacak.

AirPods, kulaklık girişi olmadan gönderilen ilk büyük akıllı telefonlardan biri olan iPhone 7 için en önemli bir aksesuar olarak göze çarpıyor. Yeni AirPods'lar W1 Kablosuz çipi kullanarak Bluetooth üzerinden bağlantı kuruyor.

159$ satış fiyatı içerisinde küçük bir şarj çantası ve Lightning-to-USB kablosu da yer alıyor.

Kutusundan çıkarın, istediğiniz aygıtla kullanın. Kulağınıza taktığınız anda bağlanın. Konuşun, sesiniz net bir şekilde duyulsun. AirPods ile tanışın. Sadelik ve teknolojinin mükemmel birlikteliği. Ve her şeyiyle büyüleyici.

Sadece bir dokunuşla, AirPods otomatik olarak açılır ve her zaman bağlı kalır. Kullanımı da çok kolaydır. Kulağınıza takılı olduğunu anlar ve kulağınızdan çıkardığınızda müziği duraklatır. Ayrıca, ister iPhone'unuzdan ister Apple Watch, iPad veya Mac'inizden bir şeyler dinliyor olun, AirPods deneyimi her zaman olağanüstüdür.

AirPods'un çığır açan yeteneklerinin arkasında, özel olarak tasarlanmış Apple W1 çip var. Bu çip, sahip olduğu olağanüstü verimli kablosuz bağlantı teknolojisiyle üstün bir ses kalitesi ve çok daha iyi bir bağlantı sunuyor. Ayrıca pil ömrünü o kadar iyi yönetiyor ki, kulaklıklarınızı yalnızca bir defa şarj ederek 5 saate kadar müzik dinleyebiliyorsunuz. Böylesine küçük bir aygıt için görülmemiş bir performans.

Yorum Gönder

0 Yorumlar