Assassin's Creed 3 7 Aralık' ta Ücretsiz Oluyor

Assassin's Creed 3 7 Aralık' ta Ücretsiz Oluyor

Ubisoft'un 30. yıldönümü hediyesi, ücretsiz olarak dağıtacağı ve Amerikan Devriminde bir suikastçinin maceralarını deneyimleyebileceğiniz oyun oldu.

Assassin's Creed 3, 2012 yılında piyasaya çıkmış ve oldukça yoğun ilgi görmüştü. Ancak kullanıcıların yakından tanıyıp sevdiği Ezio karakterini artık barındırmadığı için oyun tutkunlarında biraz hoşnutsuzlukta yaratmıştı.

SAtış rakamlarında oldukça başarılar elde eden oyun Assassin's Creed 3,Ubisoft'un aldığı son karar neticesinde Assassin's Creed 3 bedava oluyor.

Assassin's Creed 3, Steam'de halihazırda 45,99TL gibi bir fiyatla satılıyor. Oyunu 7 Aralık itibariyle ücretsiz olarak indirebilmek için bir UPlay hesabınızın olması gerekli.

Assassin's Creed 3'ün resmi olarak ücretsiz olmasının ardından, UPlay üzerinden oyunu kütüphanenize ekleyebilir ve dilediğiniz gibi oynayabilirsiniz.

Amerikan Devrimi yıllarında geçen oyun, bu sefer ana karakterin kişisel birintikam hikayesini anlatmıyor, özgürlük için savaşan Conor'a odaklanıyordu. Dahası seride daha önce gördüğümüz Desmond Miles için de önemli hikaye detayları içeriyordu.

Oyun için sitem gereksinimleri şöyle;

Processor: Core 2 Quad Q9400 @ 2.6Ghz or Phenom II X4 940 @ 3.0GhzMemory: 4 GB RAM Video Card: 1024 VRAM DirectX 11 with Shader Model 5.0 or higher (see supported list)Sound Card: DirectX Compatible (Recommended Surround Sound 5.1 capable)Peripherals Supported: Mouse, keyboard, optional controller, headset, 3D glasses (see supported list below)

Yorum Gönder

0 Yorumlar