Asus Zenfone 3 Türkiye'de Bu Tarihte

Asus Zenfone 3 Türkiye'de Bu Tarihte

ASUS, geçtiğimiz Mayıs ayının sonunda ZenFone 3 serisini açıklamıştı. Bu seri ise Zenfone 3, Deluxe ve Ultra isimli üç telefondan oluşuyordu. Yurt dışında satışta olan bu modellerin Türkiye çıkış tarihleri ise nihayet belli oldu. ASUS, resmi Facebook sayfası üzerinden ZenFone 3 serisinin ülkemizdeki çıkış tarihlerini paylaştı.

ASUS'un paylaştığı görsele göre Zenfone 3, Deluxe ve Ultra modelleri, 1 Aralık tarihinde satışa resmen tanıtılacak ve satışa sunulacak. Ayrıca bu görselde Vodafone logosu da dikkatlerden kaçmıyor. Muhtemelen ASUS, ilk olarak cihazlarını Vodafone üzerinden satışa sunacak. Cihazların Türkiye fiyatlarını da yine 1 Aralık tarihinde öğreneceğiz.

Zenfone 3 5.5-inç büyüklüğünde LCD ekrana sahip olan cihaz, gücünü Snapdragon 625 yonga setinden alıyor. 16-megapiksel arka kamera, 8-megapiksel ön kamera, 3000 mAh pil gibi özelliklere sahip olan cihazda ayrıca, parmak izi sensörü, USB-C 2.0, 4GB RAM, 64GB dahili depolama alanı gibi özellikler bulunuyor. Ön tarafı cam panelden, arka tarafı ise metalden yapılan Zenfone 3, altın, mavi, siyah ve beyaz renk seçenekleriyle geliyor. Zenfone 3 Deluxe Alüminyum yekpare kasasını "görünmez" anten hatlarıyla güçlendiren Deluxe (dünyada ilk), 5.7-inç büyüklüğünde 1080p OLED ekrana sahip. Bunun yanında ise cihaz gücünü Snapdragon 820 yonga setinden alıyor. 23-megapiksel arka kamera, Quick Charge 3.0, USB-C 3.0 ve 6GB RAM cihazın diğer "farklı" özellikleri. Bunların dışındaki özellikleri Zenfone 3 ile aynı.

Cihazın renk seçenekleri ise gümüş, gri ve altın. Zenfone 3 Ultra Görünüm anlamında Deluxe ile neredeyse aynı yapıda olan Ultra ise "dev" 6.8-inç büyüklüğünde ve 1080p LCD ekranıyla dikkat çekiyor. Gücünü ise Snapdragon 652 yonga setinden alan cihaz, 4GB RAM, 23 megapiksel arka kamera, DisplayPort destekli USB-C 3.0 ve 4,600 mAh pil ile geliyor. Bunların dışında cihazın özelliklerinin Deluxe ile hemen hemen aynı olduğunu söyleyebiliriz. Cihazın gri, gümüş ve pembe renk seçenekleri bulunuyor.

Yorum Gönder

0 Yorumlar