Bu Seferde Galaxy S7 Edge Yandı!

Bu Seferde Galaxy S7 Edge Yandı!

Geçtiğimiz günlerde Galaxy Note 7'den yanma ve patlama olaylarından daha önceki haberimizde bahsetmiştik. Bu defada Galaxy S7 Edge'den yanma haberi geldi. Önceki günlerdede böyle bir vaaka meydana gelmişti. Durduk yerde yandığı söylenen bir Galaxy S7 Edge, kısa sürede bu hale gelerek sahibini korkuttu!

Filipinler'de yaşayan bir kadın, Galaxy S7 edge'inin durduk yerde yanmaya başlamasına şahit oldu. Kadının paylaştığı fotoğraflar, telefonun yüksek sıcaklıklara ulaştığını gösteriyor.

Weng Briones, yerel bir haber kanalına yaptığı açıklamada olay sırasında telefonunun 16 yaşındaki kızının elinde olduğunu, kızının tweet attığı sırada cihazın ısınarak duman çıkarmaya başladığını söyledi. Bunun üzerine anne ve kızı, telefonun üzerine su attı ve onu ıslak havluyla sardı. Daha sonra telefonu satın aldığı mağazaya geri götüren Briones, aynı durumun bir daha yaşanmasından endişe ettiği için değişim yerine para iadesi talep etti. Samsung yetkilileri, telefonun ücretini Briones'a geri öderken, cihazın neden yanmış olabileceğine dair bir şey söylemediler.

Samsung'un pazarlama bölümünün başkanının daha sonra Briones'e ulaştığı ve bu olayı araştırmaya koyulduğu söyleniyor. Galaxy S7 serisinin benzer şekilde yandığına daha önce de şahit olmuştuk. ABD'den Daniel Ramirez adlı bir adam, Galaxy S7 edge telefonunun cebinde alev aldığını, bu nedenle bacağında ikinci derece yanıklar oluştuğunu söylemişti. İngiltere'den bir kadın ise Galaxy S7'sinin beklenmedik biçimde yanmaya başladığını iddia etmiş, bunu bir görüntüyle desteklemişti.

Yorum Gönder

0 Yorumlar